top of page

За нас Кума Лиса cakes не е бизнес, а страст - преди всичко искаме малките дегустатори да бъдат здрави, щастливи и усмихнати - затова влагаме не само сърце, но и качествени съставки, които може да усетите във всяка хапка!

Всяка наша торта е изработена от висококачествени продукти и не е замразявана в нито един от етапите на производство и съхранение.
за подслаждане се добавят нерафинирана тръстикова захарфурмикленов сироп, кокосова захармед или други алтернативи на бялата захар.
Храните,  които предлагаме са без добавена сол и където е възможно - обезсолени.
тортите се оцветяват с натурални бои, декорират се с различни елементи като картон,  макарони плодове,  подходящи цветя и/или предмети.
използваме пресни съставки. Приготвяме продуктите си без прахове и заготовки, консерванти или изкуствени оцветители.

От дете мечтая да създам вкусно кътче, но едва след появата на моите деца осъзнах какво искам да бъде то. С първите детски празници и малките лакоми ръчички се роди идеята за кетъринг с храна, подходяща за всички - от най-малките до най-големите празнуващи.
Междувременно Кума Лиса започна като страничка във Facebook за споделяне на съвети за захранване на бебета и кулинарни рецепти за деца - една от първите, всъщност.
Идеята за кетъринг за деца и успешната страничка на лисицата Като на шега, за кратък период от време, прерастнаха в сбъднат блян.

Сами изготвяме рецептите си, разчитайки не само на своята креативностно и на детското въображение! Какво имам предвидС помощта на малките дегустатори бяха подбрани най-вкусните и интересни рецепти защото няма по-богато въображение от детското!
Доверихме му се напълно и вярваме, че резултатът е страхотен!
Точно това прави Кума Лиса уникален проект - рецептите, които използваме нямат аналог защото не са взети от рецептурник, а са сътворени от нас и малките ни лисички.

Не само зад рецептите, но и Зад самата Кума Лиса стои едно лудо семейство и любовта ни към готвенето. С отварянето на първата ни локация за клиенти екипът ни порастна,  но продължаваме да бъдем малък и сплотен бизнес, който държи на качеството и вкуса на храната.

Фантазия влагаме не само в рецептите, но и във външния вид на вкусотиите сиВсяка наша торта носи своята индивидуалност и чар. Както всеки празник, така се стараем и всеки наш проект да бъде уникален.

Family
DSC_6179.jpg

Можем да допринесем за празника Ви с вкус, но също толкова добре бихме се справили и с цялостната визия и организация на Вашия ден!

бихме могли да помогнем с всеки аспект на Вашия празник - разполагаме със собствена Локация за събития, но бихме могли да препоръчаме и други, които работят с нас.

Можем да осигурим оборудване, сервитьори, бармани, аниматори или друг песонал за Вашия специален ден.

Можем да овкусим не само с цветни торти, но и със сладки и солени хапки, както и с напитки. Към тях можем да подсигурим и посуда.

за услугите, които предлагаме като декорация може да разгледате

1.jpg

Трябва да Ви кажаче по-вкусна торта не съм яла никога! Това нещо е уникално!

Катерина Л.

... изключително професионално обслужване, а тортата беше изключително вкусна! декорацията надмина очакванията...

Славка Д.

... възхитена съм от комуникацията, индивидуалния подход и изключително вкусния краен резултат!

Дафинка Н.

Последвайте ни..
bottom of page